Slotconferentie FACET: duurzaam blauw toerisme

Wil je meer weten over circulair ondernemen in de toeristische sector? Ben je in dat verband op zoek naar inspiratie, tools en nieuwe inzichten op het vlak van circulaire oplossingen? Neem dan op 7 december 2022 deel aan de digitale slotconferentie van het project FACET. 
Type
Afgelopen
Datum
-
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Circulair ondernemen draait rond maximaal hergebruik van producten en grondstoffen met minimaal waardeverlies. Ook in de blauwe economie wordt daar in toenemende mate op ingezet. Een voorbeeld is het Interreg 2 Zeeën-project FACET, dat staat voor ''Facilitate the Adoption of Circular Entrepreneurship in the Tourism and leisure sector.

Op woensdag 7 december 2022 vindt de slotconferentie van het project plaats. Tijdens dit online event kan je je uitgebreid verdiepen in de resultaten en conclusies van het project. Je hebt ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Bekijk het gedetailleerde programma

15.00 Start van het event
15.10 Circular entrepreneurship at Baie du Somme
15.30 What motivates entrepreneurs to think circular?
15.50  Entrepreneurs experimenting with circularity
16.10 Working toward waste reduction
16.25 Building a biobased accommodation
16.45 Looking into the future
17.00 Einde van het event
mobilehome aan strand

Achtergrond

FACET is een Europees Interreg 2 Zeeën-project dat experimenteert met circulaire toepassingen op het gebied van accommodaties, afvalreductie, verpakkingen, energie, water en gezamenlijke inkoop. De partners in het project zijn NV Economische Impuls Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Camping en Villapark De Paardekreek (Nederland); Westtoer en De Blauwe Cluster (België); ADEME (Frankrijk); en Greenwich University & Norfolk County Council (Verenigd Koninkrijk).

Praktisch

De eindconferentie vindt op 7 december plaats in digitale vorm. Interesse om erbij te zijn? Schrijf je snel in.

Heb je nog specifieke vragen in verband met dit event of het project FACET? Dan kun je contact opnemen met Dries Debruyne.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: