Uitreiking van de Blue Innovation Awards 2024

Ook benieuwd wie dit jaar een van onze Blue Innovation Awards in de wacht sleept? Kom op 13 juni naar A Room With A ZOO in Antwerpen en beleef alles vanop de eerste rij. Dit is ook de ideale gelegenheid om met andere actoren in de blauwe economie te netwerken! 
Type
Eigen activiteit, Nog plaatsen beschikbaar, Activiteit voor leden en niet-leden
Datum
-
Adres
A Room With A ZOO, Koningin Astridplein 20/26, 2018 Antwerpen
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Interessante projecten in de blauwe economie

Innovatie leeft in Vlaanderen, en dat geldt al zeker voor de blauwe economie. Vlaamse actoren zetten elk jaar hun schouders onder een hele waaier aan nieuwe projecten, producten en diensten die gelinkt zijn aan de zee. 

Op 13 juni nodigen we jullie graag uit in A Room With A ZOO in Antwerpen om nader kennis te maken met enkele van deze innovaties en samen met ons te ontdekken welke initiatieven bekroond worden. Je kunt ook meestemmen voor de publieksprijs.

Voor en na de uitreiking van de Blue Innovation Awards kun je nog een bezoek brengen aan de Tech Fair. Op het einde van de dag kan je ook deelnemen aan een netwerkreceptie in het kader van de Plug and Play Maritime Expo Day.

We zien uit naar jullie komst!

BIA24 genomineerden
Laureaten Blue Innovation Awards 2024

Praktisch

De uitreiking van de Blue Innovation Awards maakt deel uit van de Plug and Play Maritime Expo Day en vindt plaats in de Okapi Rooms van A Room with a Zoom in Antwerpen. Deelname is gratis voor alle leden en partners van De Blauwe Cluster volgens lidmaatschap alsook voor alle genodigden.

Wil je graag aanwezig zijn bij de uitreiking van de Blue Innovation Awards? Schrijf je in voor de Plug and Play Maritime Expo Day en wees zeker van je plaats. Bekijk ook zeker eens de andere activiteiten waar je die dag aan kunt deelnemen.

Ben je ingeschreven maar is er iets tussengekomen? Laat ons dat uiterlijk op 10 juni weten. In het andere geval rekenen we een no-show fee van € 100 aan. 

Bereikbaarheid

A Room With A ZOO bevindt zich naast het Centraal Station en er bevinden zich verschillende tram- en bushaltes in de buurt. De gemakkelijkste manier om ons te bereiken is dus met het openbaar vervoer. 

Kom je met de auto? Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van de locatie. Houd er wel rekening mee dat er in Antwerpen een lage-emissiezone (LEZ) van toepassing is. 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.