Webinars rond innovatie in maritieme defensie

Ambitie om je activiteiten uit te breiden naar maritieme defensie of op zoek naar tips voor internationale samenwerkingen? Via 3 interactieve webinars wil het LEVIATAD-project jouw bedrijf ondersteunen in je ambities om tot deze sector toe te treden.
Type
Webinar
Datum
- - -
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Programma

De webinars zullen een breed scala aan onderwerpen behandelen die bedoeld zijn om kleine, middelgrote en grote ondernemingen te ondersteunen bij het verkennen van kansen in de marine defensie-industrie. ze zullen de volgende drie onderwerpen behandelen: 

  • Cross-border Collaborations in the Naval Defence Industry: Best Practices and Case Studies.

    Deze webinar laat succesvolle voorbeelden zien van internationale samenwerkingsverbanden in de defensie-industrie, waarbij de voordelen en uitdagingen van dergelijke samenwerkingsverbanden worden belicht. Er wordt ook praktische informatie gegeven over hoe KMO's potentiële partners kunnen identificeren en benaderen, over het onderhandelen van contracten en het beheren van internationale partnerschappen.

  • Digital Transformation in the Naval Defence Industry: Opportunities of SMEs.  

    Deze webinar onderzoekt hoe digitale transformatie de marine defensie-industrie verandert en nieuwe kansen creëert voor KMO's. Onderwerpen als cybersecurity, artificial intelligence en robotica komen aan bod en er wordt uitgelegd hoe KMO's deze technologieën kunnen gebruiken om hun competitiviteit te vergroten. 

  • Accessing funding and Financing for SMEs in the Naval Defence Industry.

    Deze webinar geeft een overzicht van de financieringsmogelijkheden voor KMO's in de defensie-industrie, waaronder subsidies en leningen. Er worden ook tips gegeven voor het voorbereiden van succesvolle financieringsaanvragen en het navigeren door het financieringsproces.

Alle webinars worden online gehouden in het Engels. Een meer gedetailleerd programma vindt u hieronder.

Planning

Woensdag 20 september  
11u -12u30
Accessing Funding and Financing Programma
Woensdag 27 september  
11u - 12u30
Digital Transformation Programma
Woensdag 4 oktober  
11u - 12u30
Cross-border Collaborations Programma
Eurocluster_leviatad
Funded by the European Union

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.