Innovatie-opportuniteiten in mariene defensie

Ambitie om je activiteiten uit te breiden naar mariene defensie of op zoek naar tips voor internationale samenwerkingen? Via 3 interactieve webinars wil het LEVIATAD-project jouw bedrijf ondersteunen in je ambities om tot deze sector toe te treden.
Nieuws
24 augustus 2023
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Programma

De LEVIATAD-webinars zullen een breed scala aan onderwerpen behandelen die bedoeld zijn om kleine, middelgrote en grote ondernemingen te ondersteunen bij het verkennen van kansen in de sector van de mariene defensie. Volgende thema's komen aan bod: 

 • Accessing funding and Financing for SMEs in the Naval Defence Industry.

  Deze webinar geeft een overzicht van de financieringsmogelijkheden voor kmo's in de defensie-industrie, waaronder subsidies en leningen. Je krijgt ook tips om succesvolle financieringsaanvragen voor te bereiden en door het financieringsproces te navigeren.
   
 • Digital Transformation in the Naval Defence Industry: Opportunities of SMEs.  

  Deze webinar onderzoekt hoe digitale transformatie de defensie-industrie van de marine verandert en nieuwe kansen creëert voor kmo's. Onderwerpen als cybersecurity, artificial intelligence en robotica komen aan bod, en je krijgt te horen hoe kmo's deze technologieën kunnen gebruiken om hun competitiviteit te vergroten.
 • Cross-border Collaborations in the Naval Defence Industry: Best Practices and Case Studies.

  Tijdens deze webinar krijg je succesvolle voorbeelden te zien van internationale samenwerkingsverbanden in de defensie-industrie, waarbij de voordelen en uitdagingen van dergelijke samenwerkingsverbanden worden belicht. Je komt ook te weten hoe kmo's potentiële partners kunnen identificeren en benaderen, over contracten kunnen onderhandelen en internationale partnerschappen effectief kunnen beheren. 

Alle webinars vinden online plaats in het Engels. Een gedetailleerd programme vindt u hieronder.

Planning

Woensdag 20 september 
11u -12u30
Accessing Funding and Financing Programma
Woensdag 27 september 
11u - 12u30
Digital Transformation Programma
Woensdag 4 oktober 
11u - 12u30
Cross-border Collaborations Programma
Eurocluster_leviatad
Funded by the European Union

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.