Stem mee voor de publieksprijs van de Blue Innovation Awards

Acht kandidaten, vier categorieën, vijf prijzen. Welk innovatief project, product of dienst slaagt erin om bij het grote publiek de meeste indruk te maken en wordt bekroond met de Inspirational Blue Wave? Breng je stem uit en help mee de winnaar te bepalen.
Nieuws
06 december 2022
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Op donderdag 15 december 2022 is het zover: dan kom je te weten wie de winnaars zijn van de Blue Innovation  Awards 2022. Van alle inzendingen werden 8 initiatieven geselecteerd binnen 4 categorieën. Eerst krijgen alle kandidaten de kans om zich even kort voor te stellen. Daarna wordt de winnaar voor elke categorie bekendgemaakt. 

Aansluitend wordt ook nog een vijfde award uitgereikt: de Inspirational Blue Wave Award. Deze prijs gaat naar het project dat het grote publiek het meeste wist te overtuigen. De stemming voor deze publieksprijs verloopt volledig online zodat iedereen kan deelnemen.

Alle awards worden fysiek uitgereikt in het Havenhuis in Antwerpen. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je in voor de Blue Innovation Party Antwerp 2022. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Wil je je eerst nog eens verdiepen in de ingediende initiatieven? Bekijk het overzicht van de kandidaten voor de Blue Innovation Awards 2022.

Praktisch

De stemming verloopt via Slido. Om deel te nemen, scan je de QR-code met je mobiel toestel of geef je het Slido-nummer in op de website van Slido.

Stemmen is enkel mogelijk op donderdag 15 december van 16u tot 18u. De juiste QR-code en het juiste Slido-nummer verschijnen hieronder de dag voor het event.

Nadat je jouw stem hebt uitgebracht, heb je ook de kans om feedback, tips of nuttige informatie door te geven aan de 8 kandidaten voor de awards.

slido qr code

Achtergrond

De Blue Innovation Awards zijn een jaarlijks terugkerend initiatief van De Blauwe Cluster om innovatieve projecten, producten en diensten in de blauwe economie in de schijnwerpers te plaatsen. 

Alle inzendingen werden beoordeeld op vijf criteria: innovatief karakter, link met economische activiteiten in, op en aan zee, marktpotentieel, internationale ambities en relaties, en link met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.