Verslag van het online kmo-comité van 10 maart 2022

Op donderdag 10 maart kwamen de vertegenwoordigers van kleine en middelgrote bedrijven die lid zijn van De Blauwe Cluster online bijeen voor het kmo-comité. Tijdens de vergadering stelden enkele recente kmo-leden van De Blauwe Cluster zich voor aan de andere leden van het comité.
Nieuws
24 maart 2022
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Op 10 maart 2022 vond een online meeting van het kmo-comité plaats. De meeting werd geopend door Koen Geirnaert (voorzitter) en Niko Fierens (ondervoorzitter), die een korte introductie gaven bij de werking van het comité. 

Vervolgens kregen enkele kmo-leden de kans om zich even kort voor te stellen, een voorbeeld te geven van innovatie in hun organisatie en toe te lichten wat ze te bieden hebben aan het netwerk van De Blauwe Cluster.

Volgende acht kleine en middelgrote ondernemingen kwamen aan bod:

  • BOVA ENVIRO+;
  • Comate;
  • Didak Injection;
  • Holiday Suites;
  • Kapernikov;
  • Kaayman;
  • Mantis Consulting; en
  • Victrol Chartering.

Wil je nader kennismaken met deze kmo's? Bekijk de presentaties waarmee deze bedrijven zich voorgesteld hebben.

Conclusies

Het werd een interessante uitwisseling met heel wat boeiende discussies en linken. Dat zorgde ervoor dat de tijd al snel om was. Het is dan ook de bedoeling om in de nabije toekomst vervolgacties op te zetten.

Wil je je graag engageren voor het kmo-comité, jullie activiteiten even pitchen in een volgende sessie of jullie bedrijfslocatie in de kijker zetten tijdens een van onze kmo-cafés? Neem dan contact op met Hanne Deprez

Achtergrond

Het kmo-comité van De Blauwe Cluster, dat bestaat uit vertegenwoordigers van alle kleine en middelgrote ondernemingen die lid zijn van De Blauwe Cluster, komt enkele keren per jaar samen rond specifieke topics. Zo waren er in het verleden een aantal infosessies rond financiering en enkele partnermatching events.

De centrale contactpersonen voor het kmo-comité bij De Blauwe Cluster zijn Karen Vanderstraeten en Hanne Deprez. Voor specifieke vragen kan je uiteraard ook terecht bij onze COO Ann Overmeire en onze CEO Piet Opstaele

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.