Blue Session rond ecosysteembenadering

Interesse in ecosysteembenadering en wil je graag weten wat dit voor de blauwe economie betekent? Neem deel aan onze Blue Session op 1 februari in Oostende en maak nader kennis met diverse projecten die zich toespitsen op dit thema.

Type
Eigen activiteit, Nog plaatsen beschikbaar, Activiteit voor leden en niet-leden
Datum
-
Adres
InnovOcean Campus, Jacobsenstraat 1, 8400 Oostende
Delen
LinkedInTwitterFacebook

De Blauwe Cluster is ervan overtuigd dat een gezond ecosysteem essentieel is voor duurzame economische activiteiten. De impact van een project op het ecosysteem is dan ook een belangrijke maatstaf bij de beoordeling van projecten. 

Om die ecosysteembenadering concreter te kunnen invullen, heeft De Blauwe Cluster samen met een aantal leden en partners een white paper rond dit thema opgesteld. Uit die white paper zijn verschillende projecten voortgevloeid die zich specifiek met ecosysteembenadering bezighouden:

Op donderdag 1 februari krijg je een beknopt overzicht en een stand van zaken van deze projecten, alsook een toelichting van het het Europese project BlueBioClusters. Vervolgens staat een debat tussen betrokken partijen op het programma. Ten slotte heb je ook de kans om persoonlijke gesprekken aan te knopen. 

Programma

Hieronder vind je een beknopt voorlopig programma van de Blue Session. Meer details worden later bekendgemaakt.

14u00 Ontvangst
14u30 Verwelkoming
14u40 Voorstelling en stand van zaken van de projecten
16u15 Panelgesprek met diverse partijen
17u00 Receptie met netwerking
18u00 Einde van het event
Onderwaterbeeld

Praktisch

Deze Blue Session vindt plaats op donderdag 1 februari 2024 vanaf 14 uur in de InnovOcean Campus in Oostende (Jacobsenstraat 1). 

Deelname aan dit event is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Wil je er graag bij zijn? Vul dan het inschrijvingsformulier in dat je onderaan deze pagina vindt. 

Meer weten? Neem contact op met Jurgen Adriaen.

Blue Bio Clusters

Schrijf je in voor de Blue Session

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.