Save the date: Belgian Offshore Days 2025

Op 12 en 13 maart 2025 vindt de volgende editie van de Belgian Offshore Days plaats. Ontdek potentiële partners in de offshore windindustrie in België en daarbuiten, neem deel aan rondetafelgesprekken, en kom meer te weten over lopende en afgelopen innovatieve projecten in de sector.
Type
Eigen activiteit, Activiteit voor leden en niet-leden
Datum
-
Adres
Ostend Sea P'lace, Kon. Astridlaan 10, 8400 Oostende
Delen
LinkedInTwitterFacebook

De Belgian Offshore Days is een jaarlijkse tweedaagse bijeenkomst die de offshore wind-sector een forum geeft en de samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven bevordert.

Het evenement omvat onder andere een beurs, een conferentie, diverse rondetafelgesprekken, inspirerende pitches, netwerkmogelijkheden en de plechtige uitreiking van de Offshore Oscars. 

De focus van dit event ligt op de Belgische waardeketen, maar spelers uit het buitenland zijn ook van harte welkom.  

De Belgian Offshore Days zijn een initiatief van Belgian Offshore Cluster met de medewerking van POM West-Vlaanderen en De Blauwe Cluster.

Programma

De algemene opzet van de Belgian Offshore Days 2025 ziet er als volgt uit:

  • 12 maart: beurs, BOC-conferentie en VIP-diner 
  • 13 maart: beurs, conferentie en workshops

Een meer gedetailleerd programma wordt later bekendgemaakt.

wellington

Praktisch

De Belgian Offshore Days vinden plaats in Ostend Sea P'lace, Kon. Astridlaan 10, 8400 Oostende (voormalige Wellingtonrenbaan).

De voertaal tijdens het event is het Engels. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht. Op dit moment is het nog niet mogelijk om in te schrijven voor de editie van 2025. 

Wil je graag een eigen stand op de beurs van de Belgian Offshore Days en was je er vorig jaar ook bij en/of ben je lid van Belgian Offshore Cluster? Dan kun je nu al jouw stand reserveren voor 2025. Voor andere bedrijven is dit mogelijk vanaf september.

Heb je nog bepaalde vragen of wil je meer gedetailleerde info over de Belgian Offshore Days? Neem contact op met Offshore Wind International.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.