Schrijf je in voor de Blue Innovation Party Antwerp 2022

Ben je ook benieuwd wie dit jaar een van onze Blue Innovation Awards in de wacht sleept? Kom dan op 15 december naar het Havenhuis in Antwerpen en beleef alles vanop de eerste rij. Dit is ook de ideale gelegenheid om met andere actoren in de blauwe economie te netwerken! 
Type
Afgelopen, Eigen activiteit, Nog plaatsen beschikbaar, Activiteit voor leden en niet-leden
Datum
-
Adres
Het Havenhuis, Zaha Hadidplein 1, 2030 Antwerpen
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Maak kennis met interessante spelers en projecten in de blauwe economie

Innovatie leeft in Vlaanderen, en dat geldt al zeker voor de blauwe economie. Vlaamse actoren zetten elk jaar hun schouders onder een waaier aan nieuwe projecten, producten en diensten die gelinkt zijn aan de zee. 

Op 15 december ontvangen we jullie graag in het Havenhuis in Antwerpen om nader kennis te maken met enkele van deze innovaties en samen met ons te ontdekken welke initiatieven bekroond worden.

Tijdens dit unieke event voorzien we natuurlijk ook wat lekkers om te drinken en te eten, en gaan enkele sprekers dieper in op het belang van innovatie voor Vlaanderen. We kijken uit naar jullie aanwezigheid!

Bekijk het gedetailleerde programma

15u45 Ontvangst met drankje
16u30 Verwelkoming en introductie
16u45 Feestelijke Uitreiking Blue Innovation Awards
17u40 Keynote speakers 
18u15    Receptie en netwerking

Dit programma is onder voorbehoud. Er kunnen nog wijzigingen optreden.

blauwe cluster blue innovation awards
Laureaten Blue Innovation Awards 2022

Praktisch

Het event vindt plaats in het auditorium en de foyer van het Havenhuis in Antwerpen. Deelname is gratis voor alle leden en partners van De Blauwe Cluster volgens lidmaatschap. Andere geïnteresseerden betalen een bijdrage van € 100.

Wil je graag deelnemen aan de Blue Innovation Party Antwerp 2022? Schrijf je snel in om zeker te zijn van je plaats. Dat kan nog tot 12 december.

Ben je ingeschreven maar is er iets tussengekomen? Laat ons dat uiterlijk op 13 december weten. In het andere geval rekenen we een no-show fee van € 100 aan. 

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer? Tram 24 (Silsburg) stopt voor de deur. Neem je de wagen? Dan kijk je best op slim naar Antwerpen voor de meest geschikte route. 

De parking onder het Havenhuis is bedoeld voor medewerkers. Je kan je wagen best parkeren op Parking 'Straatsburg'. Deze parking ligt naast restaurant 'Het pomphuis', schuin tegenover het Havenhuis. 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.