Call for suppliers binnen het project LEVIATAD

Heb je ervaring binnen mariene defensie of ben je gewoon goed in het organiseren van workshops en online samenwerkingssessies? Grijp dan deze unieke kans om kmo’s te ondersteunen en een robuustere waardeketen voor mariene defensie tot stand te brengen.
Nieuws
15 mei 2023
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Het LEVIATAD-project brengt 6 organisaties uit 4 landen samen om een eerste echte eurocluster op het gebied van marine defensie op te richten. Daarvoor werden eerst en vooral de kmo’s en hun rol binnen de Europese waardeketen van marine defensie in kaart gebracht. 

Daarnaast beoogt LEVIATAD nieuwe instrumenten en methoden te ontwikkelen die kmo’s kunnen helpen om hun activiteiten in de mariene sector uit te bouwen. Dit aan de hand van ondersteunende maatregelen zoals het voorzien van workshops en subsidies gericht op samenwerkingsverbanden. 

Call for suppliers

Kmo’s schoven via een enquête een paar heel specifieke noden om toe te traden tot de waardeketen van mariene defensie naar voor. Om hen daarin te ondersteunen, wenst het LEVIATAD-project enkele concrete workshops op te zetten.  Het gaat om verschillende topics die kmo’s zullen helpen om internationale samenwerkingsverbanden binnen deze sector op te starten.

Voor de organisatie van die workshops werd een call for suppliers uitgeschreven. Via die call krijgen spelers binnen (of buiten) de sector van de mariene defensies de kans om deze workshops te organiseren. Meer weten? Verdiep je in de uitwerking van de workshops en een gedetailleerde taakomschrijving.

Deze call is geopend vanaf maandag 15 mei en sluit op maandag 26 mei. Interesse om deel te nemen? Vul het aanvraagformulier in en stuur het naar Marie Vandewalle.

LEVIATAD project

Call for financial support

Niet geïnteresseerd om deze workshops te helpen organiseren, maar wel actief in de mariene defensiesector of ambitie om dat te worden? Houd dan zeker je ogen en oren open voor de Call for Financial Support, die op 1 juli gepubliceerd zal worden vanuit LEVIATAD. Deze call voorziet subsidies voor kmo’s die internationale samenwerkingsverbanden aangaan met leden van de andere participerende landen. 

Ter voorbereiding van deze call wordt eind juni een online werksessie georganiseerd (deel van de Call for Suppliers) waarin kmo’s van verschillende landen samen rond een tafel gebracht worden om te brainstormen over innovatieve projecten om in te dienen en  om samenwerkingen op te starten. Verdere details worden meegedeeld eenmaal de call gepubliceerd is. 

Meer weten

Zit je nog met bepaalde vragen omtrent een van deze calls of het project LEVIATAD? Neem dan contact op met Eveline Buyck of Marie Vandewalle.

Gefinancierd door de EU
Dit project kan rekenen op financiële ondersteuning van de EU.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.