De Blauwe Cluster trekt Oceans-programma op G-STIC Dubai

Innovatie is cruciaal om de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties te realiseren. G-STIC richt zich heel specifiek op vernieuwende technologische oplossingen die goed zijn voor de aarde, de mensheid en de economie.
Nieuws
30 september 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Duurzaamheid is ook voor De Blauwe Cluster een heel belangrijk onderwerp, aangezien wij duurzame economische activiteiten in, op en aan zee stimuleren en faciliteren. Binnen die context organiseren we in oktober een aantal activiteiten die binnen het thema 'Oceans' passen.

Deep Dive 'Artificial Islands and Sustainable Growth'

Artificiële structuren op zee kunnen een groeimotor zijn voor nieuwe economische activiteiten, maar zijn ze ook een platform voor duurzame blauwe groei?
Neem deel aan onze deep dive.

Uitreiking van de Blue Innovation Awards

Met de Blue Innovation Awards plaatsen we elk jaar een aantal inspirerende en veelbelovende initiatieven in de blauwe economie in de schijnwerpers. Benieuwd wie deze keer met de prijzen gaat lopen en onze nieuwe ambassadeurs worden? 
Ontdek wie tot winnaar uitgeroepen wordt

sessies 3b

Praktisch

Wil je een of meerdere sessies bijwonen? Dat kan ter plaatse in het Belgisch paviljoen in Dubai of online. Neem hiervoor contact op met Kristien Veys.

Blijf je in België en wil je alles meevolgen in een exclusieve setting en in een unieke sfeer? Schrijf je dan in voor de Blue Innovation Party Antwerp en beleef alles samen met andere professionals uit de blauwe economie.

Over G-STIC Dubai

G-STIC (Global Sustainable Technology & Innovation Community) organiseert jaarlijks een reeks internationale conferenties rond technologische innovaties die kunnen helpen om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties te realiseren. De vijfde editie van dit event wordt in Dubai georganiseerd in de loop van oktober 2021 en januari 2022.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.