Veertiende projectoproep van De Blauwe Cluster

De veertiende call van De Blauwe Cluster staat open sinds 24 februari 2022. Je hebt tot 21 april 2023 om 12u de tijd om jouw projectvoorstellen aan te melden. Deze nieuwe call staat open voor alle domeinen en alle projecttypes uitgezonderd volledig nieuwe cSBO-projecten. Haalbaarheidsstudies kunnen doorlopend ingediend worden.
Nieuws
27 februari 2023
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Onze veertiende call staat open sinds 24 februari 2022. Elk projectvoorstel dat past binnen de roadmaps van De Blauwe Cluster en voldoet aan de voorwaarden inzake samenwerking, komt in aanmerking voor subsidiëring. De call staat open voor alle innovatiedomeinen van De Blauwe Cluster en alle projecttypes, uitgezonderd c-SBO's.

Voor cSBO-projecten is een procedure uitgewerkt waarbij éénmaal per jaar de mogelijkheid gegeven wordt om projectideeën voor basisonderzoek aan te melden. In 2023 viel de oproep voor cSBO-projecten samen met de dertiende call.

Een projectaanvraag voorbereiden

Wil je graag meer weten over hoe het indienen van een projectvoorstel bij De Blauwe Cluster in zijn werk gaat? In de rubriek projectaanvraag vind je een visuele voorstelling van het verloop van het proces alsook meer informatie over de modaliteiten van de verschillende projecttypes.

We raden je ten sterkste aan om je project op voorhand te laten aftoetsen bij één van onze innovatiemanagers. Op die manier kunnen we je uitsluitsel geven of je voorstel ontvankelijk is.

Projectoproep

Een projectaanvraag indienen

Projectvoorstellen voor O&O-projecten, ICON-projecten, piloot- of haalbaarheidsstudies moeten voor de einddatum als 10-pager aangemeld worden bij De Blauwe Cluster. Na goedkeuring door de stuurgroep, kan de 10-pager verder uitgewerkt worden tot full proposal voor indiening bij VLAIO op 23 juni 2023. 

Deze projectoproep staat niet open voor nieuwe cSBO-projecten. Dit betekent dat er geen projectvoorstellen voor cSBO-projecten als 2-pager aangemeld kunnen worden bij De Blauwe Cluster. Wel kunnen cSBO-projecten met een goedgekeurde 2-pager tijdens deze call een 10-pager indienen.

Tijdens de voorbereiding van alle projecten biedt De Blauwe Cluster ondersteuning aan de projectpartners. Neem contact met ons op als je hiervan gebruik wilt maken. 

De deadline voor het aanmelden van een project is vrijdag 21 april 2023 om 12u.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.