Kmo-comité

De Blauwe Cluster telt heel wat kleine en middelgrote ondernemingen onder zijn leden. Het kmo-comité behartigt de belangen van deze leden en heeft specifieke aandacht voor het identificeren van innovatie-opportuniteiten voor deze groep van bedrijven.
SME committee icon

Werking

Het kmo-comité komt minstens twee keer per jaar bijeen, onder andere via kmo-partnering meetings, zitdagen met externe experten en projectgeneratiemeetings rond specifieke topics. Uiteraard worden de kmo-leden ook uitgenodigd op de inhoudelijke taskforces en netwerkevents van de Blauwe Cluster. 

Vanuit het kmo-comité wordt de Stuurgroep geadviseerd over kwesties die relevant zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen. Kmo's worden op geregelde momenten bevraagd, en kunnen hierover steeds input geven.

Samenstelling

In het kmo-comité zetelen vertegenwoordigers van alle kleine en middelgrote ondernemingen die toetredend of werkend lid zijn van De Blauwe Cluster. De voorzitter en ondervoorzitter vertegenwoordigen het kmo-comité in de Stuurgroep.

Hanne Deprez en Ann Overmeire treden op als de centrale contactpersonen voor kmo's binnen De Blauwe Cluster.

Kmo-comité Carl & Niko
Voorzitter Gert De Sitter (24Sea) en ondervoorzitter Niko Fierens (MULTI.engineering)

Input

Op regelmatige basis wordt er een bevraging onder de kmo-leden georganiseerd worden. De resultaten daarvan worden gebruikt om de werking van het comité nog te verbeteren.

Daarnaast biedt pIEt Haerens (Haedes) als speciaal gezant ondersteuning op het gebied van internationalisering.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.