Dertiende projectoproep van De Blauwe Cluster

Onze dertiende call staat open sinds 2 december 2022. Elk projectvoorstel dat past binnen de roadmaps van De Blauwe Cluster en voldoet aan de voorwaarden inzake samenwerking, komt in aanmerking voor subsidiëring. De huidige call staat open voor alle innovatiedomeinen van De Blauwe Cluster en voor alle projecttypes.
Nieuws
02 december 2022
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Onze dertiende call staat open sinds 2 december 2022. Elk projectvoorstel dat past binnen de roadmaps van De Blauwe Cluster en voldoet aan de voorwaarden inzake samenwerking, komt in aanmerking voor subsidiëring. De huidige call staat open voor alle innovatiedomeinen van De Blauwe Cluster en voor alle projecttypes.

Voor cSBO-projecten is een procedure uitgewerkt waarbij éénmaal per jaar de mogelijkheid gegeven wordt om projectideeën voor basisonderzoek aan te melden. In 2023 valt de oproep voor cSBO-projecten samen met de dertiende call.

 

Een projectaanvraag voorbereiden

We organiseren op vrijdag 9 december een infosessie ter gelegenheid van onze dertiende projectoproep. Wil je graag meer weten over hoe het indienen van een projectvoorstel bij De Blauwe Cluster in zijn werk gaat? Schrijf je dan in voor de infosessie call 13.

Meer informatie over de modaliteiten van de verschillende projecttypes is terug te vinden op onze website in de rubriek projectaanvraag.

We raden je ten sterkste aan om je project op voorhand te laten aftoetsen bij één van onze innovatiemanagers. Op die manier ben je er 100% zeker van dat je voorstel ontvankelijk is.

money boats

Een projectaanvraag indienen

Alle projectvoorstellen voor O&O-projecten, ICON-projecten, piloot- of haalbaarheidsstudies moeten voor de einddatum als 10-pager aangemeld worden bij De Blauwe Cluster. Na goedkeuring door de stuurgroep, kan de 10-pager verder uitgewerkt worden tot full proposal voor indiening bij VLAIO op 31 maart 2023. Tijdens de voorbereiding van het project biedt De Blauwe Cluster ondersteuning aan de projectpartners. 

Projectvoorstellen voor cSBO-projecten moeten voor de einddatum als 2-pager aangemeld worden bij De Blauwe Cluster. Alle indieners zullen hun projectvoorstel moeten pitchen voor de stuurgroep op 9 februari 2023. Na goedkeuring door de stuurgroep kan de 2-pager verder uitgewerkt worden tot 10-pager voor indiening bij De Blauwe Cluster op 21 april 2023.  De full proposal dient dan ingediend te worden bij Vlaio voor 23 juni 2023.

De deadline voor het aanmelden van een project is vrijdag 3 februari 2023 om 12u.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.