Negende projectoproep van De Blauwe Cluster

De negende call loopt van 16 augustus 2021 tot 15 oktober 2021 om 12u. Elk projectvoorstel dat past binnen de roadmaps van De Blauwe Cluster en voldoet aan de voorwaarden inzake samenwerking, komt in aanmerking voor subsidiëring. De huidige call staat open voor alle innovatiedomeinen van De Blauwe Cluster en voor alle projecttypes uitgezonderd SBO-voorstellen.
Nieuws
17 augustus 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Recent heeft VLAIO de haalbaarheidsstudie als nieuw projecttype in het leven geroepen. Bijgevolg is het in call 9 ook mogelijk om een haalbaarheidsstudie in te dienen. Meer informatie over de modaliteiten van de verschillende projecttypes is terug te vinden op onze website in de rubriek projectaanvraag.

We organiseren geen infosessie ter gelegenheid van onze negende projectoproep. Wil je graag weten hoe het indienen van een project precies werkt? Dan kan je de infosessie voor Call 8 herbekijken.

Opgepast: je kan geen SBO-voorstellen indienen in call 9.

We raden je ten sterkste aan om je project op voorhand te laten aftoetsen bij één van onze innovatiemanagers. Op die manier ben je er 100% zeker van dat je voorstel ontvankelijk is.

lightbulb blue

Projectvoorstellen dienen voor de einddatum aangemeld te worden bij De Blauwe Cluster. Deze aanmelding betreft nog geen full proposal, maar een 10-pager volgens een gestandaardiseerde format.

Na goedkeuring door de stuurgroep, kan de 10-pager verder uitgewerkt worden tot full proposal voor indiening bij VLAIO op 17 december 2021. Tijdens de voorbereiding van het project biedt De Blauwe Cluster ondersteuning aan de projectpartners. 

De deadline voor het indienen van een 10-pager is vrijdag 15 oktober 2021 om 12u.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.