Zeventiende call van De Blauwe Cluster

De zeventiende projectoproep van De Blauwe Cluster staat open sinds 1 maart 2024. Je hebt tot 19 april 2024 om 12u de tijd om jouw projectvoorstellen aan te melden (ten-pager). Deze nieuwe call staat open voor alle domeinen en alle projecttypes, exclusief nieuwe cSBO-projecten.
Nieuws
01 maart 2024
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Onze zeventiende call staat open sinds 1 maart 2024. Elk projectvoorstel dat past binnen de roadmaps van De Blauwe Cluster en voldoet aan de voorwaarden inzake samenwerking, komt in aanmerking voor subsidiëring. De call staat open voor alle innovatiedomeinen van De Blauwe Cluster en alle projecttypes, exclusief c-SBO's.

Voor cSBO-projecten is een procedure uitgewerkt waarbij éénmaal per jaar de mogelijkheid gegeven wordt om projectideeën voor basisonderzoek aan te melden. In 2024 viel de oproep voor cSBO-projecten samen met de zestiende call.

Een projectaanvraag voorbereiden

Wil je graag meer weten over hoe het indienen van een projectvoorstel bij De Blauwe Cluster in zijn werk gaat? In de rubriek projectaanvraag vind je een visuele voorstelling van het verloop van het proces alsook meer informatie over de modaliteiten van de verschillende projecttypes.

We raden je ten sterkste aan om je project op voorhand te laten aftoetsen bij één van onze innovatiemanagers. Op die manier kunnen we je uitsluitsel geven of je voorstel ontvankelijk is.

Geldbootjes Euro

Een projectaanvraag indienen

Projectvoorstellen voor O&O-projecten, ICON-projecten, piloot- of haalbaarheidsstudies moeten voor de einddatum als 10-pager aangemeld worden bij De Blauwe Cluster. Na goedkeuring door de stuurgroep, kan de 10-pager verder uitgewerkt worden tot full proposal voor indiening bij VLAIO op 5 juli 2024. 

Tijdens de voorbereiding van alle projecten biedt De Blauwe Cluster ondersteuning aan de projectpartners. Neem contact met ons op als je hiervan gebruik wilt maken. 

De deadline voor het aanmelden van een project is vrijdag 19 april  2024 om 12u.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.